11.11.24 Regn och rusk


Ja.a blir det någonsin dagsljus dessa dagar kan man fråga sig? Jag tycker inte jag ser när jag släcker lamporna inomhus.
Måtte det frysa på och komma snö snart, detta är bara för dystert.


Det rullar på framåt för mig och just nu ser "mitt-nya-liv" vääldigt väldigt bra ut. Å jag mår så bra av att bara ha ett jobb i huvudet. Jag hinner med saker på vardagarna utan att ens behöva känna stress. Jag börjar få en fin rutin på allt och det känns bara så bra.
Har fått en fin dygnsrytm vilket är jätte viktigt.

Å snart har jag en egen hemsida =D en RIKTIG hemsida, som jag har längtat. Tänkte först jag skulle anlita någon att göra den. MEN kom på att min bror är en fena på sådant där, så han tillsammans med sin tjej ska ordna en åt mig. Bra va!? Och en logga är också på gång. En logga med en häst som INGEN ANNA någonsin kommer att kunna efterlikna =)
Känner mig stolt över att komma på den idén jag har helt själv. Brukar annars vara väldigt velig och vilja göra som andra, för då känns det på något vis som att det blir bra. Men nu valde jag min egna väg!

Har börjat komma igång och träna igen, två dagar i veckan och jag har typ konstant träningsverk... Men det ger sig nog. Är så skön avkoppling att sticka till gymmet och lyfta lite vikter. Men uj vad tunga vikterna har blivit sedan jag var där för 2år sedan.. =S

I morgon blir det en kort men intensiv dag i stallet. 6 hästar ska ridas och boxar ska mockas och kl 14 sticker jag till stan för att träna och springa ett par ärenden. På kvällen får det bli pizza och idol.

På lördag ska jag till ett nytt gäng i taberg och hålla kurs, spännande!!
På kvällen ja då kan man helt enkelt säga att jag ska få vara tjej. Umgås med mina tjejkompisar och få bära något annat än ridkläder och mössa. Och lite onykter tänker jag allt va! SKÅL!!

Nej nu kurrar magen!

Må gott!

Kram

Bild från i somras. Sam född 98.07.22


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0