Torsdagen den 26/2-09 Solen lyser inte men jag skiner!!

kl. 21.50

Detta har varit en lång vecka med mycket grubblande fram och tillbaka..

Försökt få tag på en person hela veckan och idag gav det resultat. Så imån ska jag på arbets intervju!!! Se vad det kan leda till. Känner mig mycket bättre till mods nu igen.

Idag var jag uppe tidigt. Lyckades komma ur sängen 7.30. Gissa om vovvarna va snopna. Men Classic han ville sova vidare... han har sträckt sig i bakdelen någon stans så han haltar.. Tar honom en evighet att resa på sig och lägga sig. Han bara går eller travar. Stackarn. Det får vara över helgen så får vi se om han kanske behöver träffa farbror doktorn..
Men vila på schemat för honom och endast kiss å bajs promenad.

Och Sam... ha ha det regnar och är snöblask ute så han kröp upp jämte pappa i sängen på mammas kuddar och la sig ned och blängde på mig: Våga bara ropa på mig. Jag tänker INTE komma! (han ogillar (HATAR) blask och regn...)

Då återstod Casper. Pigg och glad som vanligt. Den enda krämpan han har just nu är att han har insett att det är halt ute och att han inte kan hålla samma fart som han brukar och inte tvärnita och vända så snabbt som han vill för då, ja, då ramlar han helt enkelt och det vill han inte... Men det tar ju sååååå lång tid allting och matte och husse de är ju bara föööör långsama.. Hallå våga ta lite risker!!!

Jag red Snót det första, mockade och tog in Skuggis och lillen. Gav dem båda lite pälsvård och krängde på grimman på Otur. Han stod blixt stilla.. värre var det att få av den =) Sedan kom veterinären och gav dem andra sprutan i grund vaccineringen. Sedan är det vila för Snót till på måndag då vi åker till Hinni,

Kristall fick ett pass på ridbanan och han var så mjuk och fin, Pressade han inget utan berömde väl för hans lugnhet och hur han hela tiden var vaken och uppmärksam på mig.
 
Sedan blev det Fenjas tur och hon lekte rodeo idag när vi tränade markarbete... men fick henne till slut lugn och sammarbetsvillig. Imån blir det ridning i skogen för hennes del. Varit mycket träning det senaste så jag tänkte göra något helt annat. Hade Ófeigur haft skor hade jag gett mig ut på en handhäst tur med henne men det är helt enkelt för riskabelt med en obroddad häst på detta underlaget. Förstår inte hur "barfota-året-runt" människorna klarar sig nu, det måste ju vara omöjligt enligt mig, men det kanske finns knep där med....!

Nu ska jag ge mig av till bingen.
Imån blir det tidigt med ridning, börjar kl 7 redan... med fodring halv 7... Gäsp!

I helgen är jag bortrest till Sundsvall och ska hejja fram Daniel på Senior SM. Se om han kan försvara sin guldmedalj från förra året!?!?

Godnatt!

Måndagen den 23/2-09

kl. 22.30

Vaknade idag klockan 11... Luften har gått ur mig. Motivivering och glädje på NOLL.
Jag älskar att gå till stallet, att rida och vara med djuren.
Men att inte dra in pengar... det dödar mig snabbt.
Klockan ringer.. jag stänger av, vänder på mig och bryr mig inte.
Classic suckar. Casper han ser dyster ut. Sam.. han sover gärna.
När jag väl går upp är de överlyckliga. Jag aktiverar dem och inser hur dum jag är som inte gick upp.
Är glad igen..
Somnar för natten.. klockan ringer,,, jag stänger av.. bryr mig inte. samma visa om och om igen.
Sover inte för att jag är trött... sover för att slippa tänka och bekymra mig...
Det blir fredag, träffar daniel och vi umgås över helgen. Helt plötligt är energin tillbaka och jag stiger glatt upp klockan 7 och fejar, somnar gott klockan 22 och är trött. Sover gott med hans hand i min...
Det blir söndag kväll... deppningen börjar. Daniel tröstar...
Det blir måndag, energin bortblåst.

Att inte ha ett jobb att gå till, att inte tjäna pengar.. den oron som växer i mig under den tiden är hemsk. Och det får mig att deppa... deppa och deppa. Hittar ingen rytm. Ingen motivation...
Pengar är trotts allt något man behöver..
Särskilt när man tänker på framtiden. Nu hänger allt på mig... för anna har inget jobb då kan man inte göra det eller det...

Nej tyvärr vi har inget, nej tyvärr listan är full... nej tyvärr inget här,,, kommer dröja innan det finns... CV nej ingen idé att lämna in... nehe,,, påklistrade leendet ramlar av och tårarna nära...

Ni som har jobb!? Vet ni hur lyckliga ni är?

Kvällen var iaf jätte trevlig och jag fick bekanta mig med sadelmakare/tapetserare Anita Adermalm. Lärde mig massor med nytt inom häst livet. Läder mest.. men även en hel del annat nyttigt som hon delade med sig utav.
Längtar till nästa gång Bjarg bokar in henne.

Nu ska jag sova... Men sover inte gott för jag är inte trött. Har inte gjort tillräckligt mycke som jag är van vid.
Rida 3-5 hästar gå med hundar och aktivera dem i huvudet... det är inte nog för mig...

Godnatt!

Fredagen den 20/2-09

09.40

Vilken härlig morgon!

Daniels alarm ringde klockan 5.30 men vi hann med att dra oss till kvart i för han skulle bara starta maskinen kl 7 idag och sedan åka och besiktiga bilen.

När han åkt matade jag alla djur, mockade, förberedde foder och vattnade.

Sedan tog jag en promenad med hundarna.

Jag går ju väldigt sällan med mina hundar. Antingen springer de med pappa i cykeln eller så är de med mig ute med hästarna flera gånger varje dag och de säger själva stop när det räcker. Sedan aktiverar jag Caspers huvud med diverse små grejor som jag hittar på.

Men just det här med att promenera, Jag går i mitt valda tempo. Hundarna GASAR. Sam i koppel, super duktig, Classic en bit framför, supper duktig och har stenkoll! Sen har vi Casper. Han tror han är ute med hästen eller cykeln och springer i en hiskelig fart. Så den rundan jag gick tar ca 15-20 minuter. Men med Caspers okoncentration gick jag mest fram och tillbaka på ett och samms ställe för att påkalla att JAG VILL HA UPPMÄRKSAMHET, och det utan att gorma och skrika på han. Sedan gömde jag mig ett par gånger också. En av gångerna så letade han i hela 5 minuter (4.39, klockade!! hehe) Sedan höll han sig ganska bra och vi övade på massa kontakt övningar och han fick verkligen tänka idag. Tillslut suckade han och poletten trillade ner!
Envis ska man vara!!!!
1 timma och 10 minuter tog den korta rundan! Men kul var det och nu sover de alla tre gott!

Nu ska jag vila en timma och sedan bär det av till stan och besök i olika butiker med CV i högsta hugg och sedan dagens styrkelyftarpass på JSK!

Ha det gott!

kl. 20.40

Dagen fortsatte med glada toner!

Eller ja... Ibland undrar man vad det finns för folk.

Här springer jag ut från dörren hemma med mina CV i högsta hugg, laddad för att detta ska gå bra idag!!

Går igenom en drös med butiker, affärer och större varuhus. Allt jag bara kunde komma på.

Kommer in på ett ställe, ber att få prata med ansvaig:

- Njaha vad gäller det? (såg väl min pappersbunt och trodde jag var försäljare elr nått...)
- Jag säöker jobb!!
- Nehe du här hittar du inget. Det är ju lågkonjunktur nu, vet du väl. Man får inga jobb så här dags...
- Öhh men kan jag lämna in mitt CV
- Bara slöseri för högen är för stor.
. Men jag har inget att förlora...

Sedan gick jag... Snopen värre var jag. SOm vanligt var jag för snäll.. Skulle ju ha vbett att få prata med ansvarig...

Ett annast ställe...

- Bla bla samma introduktion som förra ställena, hittar ansvarig..

- Njaha du.. sörru ingen id´e här inte, jag har jobbat här i 23 år och är bara deltids anställd. Här hittar du inget. Sök på ..... istället.
- Eh jaha men jag lämnar gärna mitt CV, om det går bra?
- Ja men till ingen nytta.
- Eh jaha men eh tack ändå.
Massor med fula ord ramlade ur mitt huvud.
Satte mig i bilen och tänkte: - ANNA FUNNI JONASSON MER SKIN PÅ NÄSAN!!!

Men sen åkte jag till mina tre favorit ställen och det gick riktigt bra. Kanon trevliga och bemötte mig väl!

Så vi får se.

Sedan gjorde jag haha 1 och ett halvt års bästa i knäböj idag: 177,5 =)=)=)=) inte pers men NÄRA!!!
Nu ska jag mysa med Daniel, film och godis. Traditionell fredags kväll för oss!

Kramar

Torsdagen den 19/2-09 Filmstjärnor!

kl. 17.50

Sitter här och väntar på att Daniel ska komma, han har med sig Pizza!!! MUMS!!!!

De senaste dagarna har jag ridit på morgon/förmiddag sedan suttit vid datorn ett par timmar och annonserat och annonserat och....annonserat. Sedan har jag skickat in mitt CV till olika intressanta jobb och i morgon ska jag gå runt på olika intressanta jobb och prata med dem samt lämna in mitt CV med tillhörande fotografi. Spännande att se vad det kan ge!?!?

Dagarna har rullat på för mig denna veckan. Hästarna har varit allt från busig till helt okontrollerbara!! HAHA de älskar kylan och jag har också svårt att koncentrera mig då, Man blir själv full av bus och lycka när man känner djuret under sig explodera och gnistra av karisma!!

Idag filmade pappa mig och Kristall. Kul att göra det ibland så man kan jämföra i mellan åt. För hoppningsvis ska det ju gå framåt och vi ska utvecklas mer tillsammans så då kan man backa tillbaka och även se hur det såg ut vid en viss tidpunkt av träningen!

Tikarna i byn har börjat löpa... Det har Casper tydligt förklarat. I förrgår morse var han försvunnen i 1 timma. Det roliga var bara att efter han varit borta i 20 minuter så åkte jag till den misstänkta tiken. Ropade och kallade.. hmm han kommer inte.. Nehe då är han väl inte där. Åker hem.. ilskan går över till oro... vankar.. oron går över till rädsla.. Tänk om han sitter fast någonstans... har ramlat ner i ett halt dike och kommer inte upp... Springer upp till pappa som nyss kommit hem från dagens jobb.. han kan inte sova då säger han, inte förän Casper är hemma. Så han på cykel och jag i bil ger vi oss iväg. Efter 5 minuter ringer pappa och säger att jag kan komma hem...
Den rakarns Casper VAR hos den tiken som JAG letade hos men han hade gått och gömt sig eller nått då... SUCK. Så nu var det ilska blandat med glädje igen.
Men vad tjänar det till att skälla på honom en halvtimma efter han varit olydig. Det är ju bara om man fångar honom på bar gärning som det hjälper..
Men jag spände ögonen i honom å morrade lite åt han, då la han svansen mellan benen, tittade ner och gick skamset och la sig.
Han fick skämmas en stund sedan gick vi ut för dagens äventyr med hästarna!

Nej nu är pizzan nära så jag ska duka och förbereda!

Kram Anna

Min hemsida är KLAR!!!!

Jag bjuder nu in er alla till min hemsida:

http://www.funni-islandshastar.dinstudio.se

Kram Anna

Måndagen den 16/2-09

kl. 14.15

Idag är min annonsera och söka jobb dag!

Jag har hekt gett upp cromtjänst nu känns det som. För min framtid så behöver jag ett jobb som jag kan gå till MINST tre dagar i veckan full tid, sedan ha mina träningshästar och kurser resten av tiden. Som det är nu fungerar inte...

Klart blir jag inringd så kommer jag ju inte vara den som säger nej direkt, jag vill ju jobba och tjäna pengar för min och Daniels framtid!

Har ridit Kristall idag resten vilar förutom träningshästen som jag ska ut med bara mamma kommer hem så att det är någon hemma när jag är ute. Ifall det händer något känns det alltid tryggare om jag vet att någon är hemma och att de vet vart jag rider.

Kristall va kano fin idag men han hade örongrejen idag! Haha så roliga är de. Ofta när en häst är på kinkigt humör så går de och ruskar på huvudet och stryker ena örat snet bakåt utåt. Och ruskar å ruskar. Det är min väckarklocka som ringer då och säger: Kravlös träning!
Så det gjorde jag på kristall idag och han gick bättre än någonsin! Ville aldrig sluta rida!!!!

Nu ska jag fortsätta med annonseringen!

Några bilder från helgen...
(Jag bytte hagar och "mublerade" om lite tillsammans med pappa i helgen och hästarna fick större yta att röra sig på så de var hel tossiga i flera timmar. Tur det var strålande sol så svetten torkade på dem!!)


Kristall i full fart, precis innan en serie med diverse hopp och bocksprång!! TOKSTOLLE!


Otur travade och showade i flera timmar!


En hel del bus blev det.. Här projekt: "Springa ner kamera kvinnan"


Casper var fin i vintersolen!


Ófeigur och Otur har paus i solen!

Alla Hjärtans Dag!

kl. 15.00

Oj vilken härlig förmiddag jag haft.

Pappa och Daniel var i verkstaden och lite i skogen. Medan jag, mamma, Kristall, Snót, Casper och Classic tog en härlig runda på 2,5h (med två stop på säkert 20 minuter).

Det bar av med till flygrakan på ispackade vägar. Sedan en slinga i de skogarna, vidare upp om Rösberga och sedan in i rosenlunds härliga puder snö stigar. I mellan det hann vi med två fina stop i vinter solen som värmde skönt och hästarna tuggade lite granris, hundarna nosade runt efter MASSOR av goda nya dofter. Medan jag och mamma bara njöt och njöt. Vi hade även en härlig galopp över en snötäckt äng. Åhh denna ritten är en sån som stannar i hjärtat. Skönt att inte behöva tänka på något!

Lite bilder från idag..


Blomman jag fick av Daniel i Alla Hjärtans Dag present =) Älskar rosor! och Älskar Daniel!! + att jag fick en jätte fin hög smal vas, så nu kan jag köpa roser själv ofta och njuta av hur fina de är och gott de doftar!Hittade de här tre mys pys hästarna i förmiddags vinter solen. Snót låg också ner men en bit längre bort.Älskade Viking! Han är så söt jämt! Borstade hon i torsdags. Det fanns inget slut på hans hår avfall och inte heller på hans njutning!Vackra Kristall!Hans pannlugg har både blivit lång och fluffig de senaste dagarna!...på väg ut på en härlig tur!Hann med lite mys med min greven gruff! Min egna vinter björn!Classic redo för turen! Casper hade redan börjat springa iväg. En ligt casper så måste man sticka i tid så är risken mindre att man inte skulle få följa med!Mina älskade hundar! (fr. v. Classic, Casper och Sam)Fredagen den 13/2-09 Kul dag!!

kl. 21.40

Idag var det visst fredagen den 13.e men inget ont har hänt mig. Tvärtom.. det har varit en JÄTTE bra och rolig dag.

Vaknade dock krasslig och avbokade genast min ridtur med Kristall och höll mig till lugn promenad med hundarna och uppstädning av plast och nät från höbalarna. Gos och mys med hästarna i vinter solen. Som vanligt utan kamera... suck. Måste få det till en vana att ta med den ut!

Sedan bar det av till jkpg och dagens tung pass i ben och bänk. Benen gick lite segt på 165kg men sedan höjde jag till 172,5 som var målet för dagen och jag STÄNKTE DET!!! Gött vilken stämmning det var i lokalen. Så roligt att träna ihop med Carina med. Hon är från Skillingaryd också men börjat åka till jsk på fredagar som vi. Får sån kick av att träna med henne..
Bänken gick okej.. Har ju lite ont i axeln men körde slut tryck med tröja på 85kg. Stabilt! Känns så bra nu och bara 6 veckor kvar till J-SM!!

Sedan klockan 17 så kom Ellie och Monika för att delta på Tjej Nybörjar Tävlingen! ÅHHHH vad roligt det var.
De fick testa sin styrka rejält och SOM VANLIGT så är man starkare än man tror.

Ellie gjorde:
Knäböj: 50kg (så lätt, fattar inte att hon inte tog 60 som vi höjde till.....?)
Bänkpress: 35kg
Marklyft: 90kg

Monika gjorde:
Bänkpress: 40kg
Marklyft 130kg ( Förlåt om jag svär.. MEN FAN VA STARK HON VA I MARKEN)

Monika körde ingen knäböj för hon vet att hon har dåliga knän och då är det bara dumt att börja så här idag när man ska göra så mycket som möjligt.

Är sååå imponerad av dem och hoppas det gav mersmak!!

Lite bilder... hehe

Ellie kör knäböj!


Monika kör bänkpress!Ellie kör bänkpress!Monika stark i mark!Elli kör mark! Vilja av stål!!!4 glada nybörjare, STARKA nybörjare!
fr. v. Sara, Ellie, Monika och Camilla!!
Grattis tjejer till kanon prestation!
Stolt över er Ellie och Monika, modigt gjort!!!
Allt för idag, jag är trött i kropp och huvud. Se om jag är pigg imån eller inte..

Kramar Anna

Onsdagen den 11/2-09

kl. 13.20

Idag är en sådan här jobbig dag.. Känns som hela denna veckan varit konstig och mest onödig. Har det inte varit det ena så är det de andra...

Idag har jag en sån här härlig början av kvinnors 5-7 dagar i månaden dag. USCH! Ska som tur är bara rida två hästar idag. Så det går nog smärtfritt men sparar det till senare och då blir det ridbanan med lampa. Har gjort lite stall pyssel idag istället och fixat med Bjarg. Ska renskriva ett protokoll också sen är det färdigt.

Nu är det rulla köttbulle dags! MUMS.

Ingen lingonsylt bara... Hur ska det gå???

Tisdagen den 10/2-09 Härlig snö dag!!!

 kl. 20.20

Idag är jag färdig tidigare med allt än igår. Skönt.

Började dagen med rejäl sov morgon, huvudvärk och allmänt risig. Sömnen löste det problemet men morgon ritten fick utebli.

Slopar det här med att lägga upp min blogg med tider. Såg så himla tråkigt ut... Och mitt liv är inte tråkigt!!!!

Tog Kristall som första häst först klockan halv 12. Vi red på is vägarna till flygrakan och hade sedan galopp och trav träning i den halv meter djupa plog snön. Jobbigt värre men oj vad det är nyttigt. Red bara en kort stund och gick sedan en bra bit med honom för att sedan vända hem i bra skritt tempo. Han var så fin och duktig idag! Vi gjorde mycket ökningar och nedtagningar i alla gångarter och han lyssnade fint. Det blir nog samma träning imån. Man får ju passa på medan snön ligger!

Sedan var det lagom att fodra när jag kom hem och sedan ta ett mellanmål för mig, vattna, tvätta och städa. Sedan lagade jag middag, vi åt och pratade lite.

Sedan kom mamma hem och undertiden hon åt gick jag och pappa ut och motionerade Otur. Jag red Ófeigur, hade mamma Skuggadís som handhäst och bunden i henne var Snót. (hade alltså hela den flocken med mig som går tillsammans i hagen) Och oj vad roligt de hade. ALLA brallade loss minst en gång. Otur ja... Han brallade och busade mest hela tiden. Han börjar bli stor och kraftfull nu.

När vi kom tillbaka så ställde jag alla hästar på sin plats gav dem morötter och klappade om dem väl lycklig över att jag har dem!

Mamma och jag pysslade om Snót och min träningshäst för att sedan bege oss ut på en härlig 1 timmars tur i blandad terräng. Roligt vi hade det och hästarna var pigga!

Fodrade med kraft och sedan gick jag in och tog hand om den sista tvätten. Satte mig framför datorn och fixade med Bjarg och nu är jag här...

Ska gå ut och kvällsfodra så snart jag skrivit klart.. vilket är... nu!

Här kommer några bilder jag tagit i veckan!

Kram Anna


"Brorsan" Ófeigur och Otur!


Iiiiiiinnnnnbrrroooommmmssniiiingggg!!!!!


Snót under viloträdet!


Snót töltar i snön!


Blöt Kristall, redo för dagens träning!


Måndagen den 9/2-09

kl. 23.20

En lång dag och en helg med lite sömn men mycket roligt.

Filmen jag och Daniel såg i lördags kväll var, som väntat, URKASS! Detta var, är och förblir sista gången som jag valde film. Det blir helt enkelt inte bra.

På Söndagen åkte jag till Monika och höll en lektion medan Daniel for iväg till kompisar och mekade med bilar. Grabbkul, kan man kalla det!

Efter lektionen var det styrelsemöte som var givande och trevligt. Ser fram emot Bjarg 2009!

Det blev en sen kväll och jag var inte hemma förän kl. 18.20. Då var det bara att byta till ridkläder tända på ridbanan och vackert sitta upp och rida Kristall och Snót 20 miuter vardera. Är det satsning så är det.
Kristall var mjuk och avslappnad i traven. Seg i tölten och kändes inte alls på hugget så jag slutade och krävde inget. En häst kan ha en dålig dag och då får man vara så öppen i sinnet att man sätter deras hälsa och välmående före allt annat.
Snót däremot sprudlade av energi, men det passet gick också fort för hon va så duktig så jag slutade helt enkelt pga det!

De blev inte ens svettiga så det blev täcke och ut! Härligt!

Idag lät jag Kristall vila men red Snót till flygragan på is vägarna. Med boots och stångbett var det som vi upplevde tiden på isen på Island igen. UNDERBART!!!!! Solen sken, hovarna knastrade mot isen och Snót frustade belåtet och jag log!!!
Snót är en typisk stångbetts häst. Man behöver aldrig ta i henne och jag rider i stort sett alltid med lösa tyglar även utan stångbett. Hon trivs med det. Hon är så viktkänslig så det räcker att jag bara flyttar mig lite i sadeln så justerar vi fart och förhållningar på det sättet istället.

Nu ska jag sova, upp tidigt imån och rida med morgon diset!

Kram Anna

Lördagen den 7/2-09

kl. 19.30

Nu sitter jag hemma hos Daniel. Har precis duschat och vi ska sätta på en film, skräckis: "Al the boys love Mary Lane" Jag som valt film denna gången och det brukar jämt sluta illa för de är ALLTID dåliga... Hoppas jag har bättre tur denna gång.
När Daniel väljer film så säger jag jämt; nej den är säkert dålig. Och när vi tittat på den säger Daniel; Vad var det jag sa!

Under tiden jag inte skrivit på ett tag har jag hunnit med en del...

Träning för Hinni måndagen den 2/2

Gick JÄTTE bra!!!! Hade med mig både Snót och Kristall. Började med Kristall och det löstes en hel del frågetecken och poletten trillade ner för både mig och Kristall. Nu gäller det att hitta det här igen och igen och igen och...igen. Tills det stannar och vi kan ta upp det när vi vill. Hans trav var sagolik fler långa sträckor och tölten poppade det upp klartecken gång på gång. Han till och med längde på skritten och det efter bara ett par minuter in i uppvärmningen =) GLAD Anna och stolt pappa. Och.. motiverad Hinni!!
Haha han skulle pröva Kristall och vi skämtar jämt om att han måste korta mina läder två hål. Hehe så även denna gång.
Sedan Snót. Han tittade först på henne bara stående utan ryttare... Nja sa han... Hon har ju exteriören emot sig.. Njä du ska nog inte visa henne. Då måste hon ha bra gångarter. Över medel.
(Tanken snurrade i huvudet på mig.. jag vet att hon inte har proportionerna med sig men JAG VET att hon dansar fram...)

Jag satt upp red iväg i skritt. Snót var spänd och reagerade på lite grejor runt omkring. Men jag brydde mig inte. Värmde upp och började med tölt. Sneglade på Hinni... Han såg lite fundersam ut.. Åh NEJ han gillar henne inte.. Gjorde ett par öknngar, kortade tempot halv halt och trav, travade henne lös sedan skritt och upp i tölt med steglängdsökningar. SNÓT min ÄLSKADE SNÓT, hon gör mig aldrig besviken...Stannade..
Hinni gillade henne:
Wow hon ändras mycket när hon rids. Fick ,massor med beröm och fina ord. Han kunde inte förstå att hon fått så låga poäng på visningen på island.
Vi gjorde upp en plan för båda hästarna och jag ska tillbaka igen om en dryg vecka.

Sedan har jag tävlat på Göteborg Cup i styrkelyft.
Det blev:
Knäböj: 170kg
Bänkpress:82,5kg
Marklyft: 152,5kg PERSONLIGT REKORD

I alla lyft man gör (tre i varje gren) så sitter det tre domare och dömmer. De har en dosa i handen där de kan trycka rött: underkänt, vitt godkänt. Det måste alltid vara två av varje färg för det ska bli det resultatet. Jag hade BARA vita lampor genom hela tävlingen och fick beröm för mina fina lyft, kämparglöd och härliga glädje!!

Jag sysslar med två sporter som jag älskar; HÄSTAR (hundarna hör naturligtvis hit) och STYRKELYFT
Var får jag all ork och energi ifrån? Jo ifrån att just sysslar med det jag älskar!

Det får avsluta dagens inlägg!

Ha det gott alla!
Kram Anna

Har ju haft krångel med en axel men ändå fungerade det jätte bra trotts att jag inte kört bänk på nästan två veckor.
Nu är det laddning

Onsdagen den 4/2-09

kl. 20.30

Idag hade jag en vision... Att hinna skriva i min blogg...

Men det har varit full rulle från klockan 8 till nu... och nu har jag suttit med Bjarg grejer och min hemsida i snart 3 timmar...

Hästarnas mage kurrar, hundarna är kissiga, min mage kurrar och det snöar ute...

I stort sett: Vi hörs imån!

Kram Anna

RSS 2.0