2011.12.08 En sån dag med...

Denna starten på dagen hade jag gärna kunnat vara utan... Alla kvinnor ni förstår mig med alla säkerhet och alla män... ja grattis till att ni slipper!


Nej men det är bara att ta tag i dagen ändå. Ridit två hästar innan frukost och nu ska jag ut och fixa tre till. Sedan räcker det för idag för jag ska åka till Sävsjö och hålla lektion för 3 ekipage. KUL!
Å efter det blir det en tur till Hinni för att hämta två ston och ha en pratstund med Beta :)

Igår var hovslagaren här och vinterskodde Otur och Jarpskjóna. Andra gången i deras liv som de har skor på sig och igår var den där dagen som de fattade vad som var pågång när Fredrik kom, så det lurade en liten djävul i deras ögon... suck. Så nu blir det till att banka på skorna för det är det värsta jag vet när hästar inte står still när hovslagaren är här och ska göra sitt jobb. Och då finns det bara en lösning: Träna! Å att åka till kliniken och söva hästen ser inte jag som någon lösning, snarare en undanflykt på själva problemet.

Medan han skodde så verkade jag och fick nya tips och det bästa han sa va helt klart:
".....just det här kan jag inte lära dig, det måste du bara se...!" hehe känns bra, ÖVA ÖVA ÖVA!


Nej nu kallar stallet.

Ha en go dag!
//Anna- Du å jag Casper,
- Du å jag Dumle!
Thór med sin mamma Skuggadís i full fart!

2011.12.06 Härliga vinter

Så var det vitt på backen igen, äntligen, inte en dag för tidigt!


Klockan är 14 och jag har fått lite Skýr och smörgås i magen. Ridit färdigt för idag och nu väntar Ófeigur på att få sina vinterskor.


Kristall och Garri njuter av vilan och det gör även jag. Jag har min plan med båda hästarna inför 2012 klar och det ska bli minst sagt super roligt. Fast roligast av allt är vägen dit. Man vet att man lever när man ridit hela dagen i kallt spöregn och händerna slutat fungera för man är så nerkyld. Det är hårt slit, men får jag bara umgås med hästar och hundar så njuter jag.
Ett ridhus hade inte varit fel, men så tröstar jag mig med att på tävling så spelar inte vädret någon som helst roll för mig och mina hästar eftersom vi tränar alltid ute och är vana vid de flesta väderförhållandena, vilket ju faktiskt också är en träningssak!


Huset är super rent, Daniel, jag och pappa storstädade i helgen lör-sön. Vi han med hallarna, köket, sovrum och tvättstuga...så ungefär hälften står och väntar. Vi torkade väggar, tak, golv, lister, skåp (i och utan på), bakom varenda liten pryl och ja...rubbet!! SKÖNT!

Nej nu kallar stallet igen och sedan blir det middag med Daniel och en tur till soptippen.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Anna

RSS 2.0