Onsdagen den 17/11 - 2010

kl. 16.00

Kristall är inte helt bra än.. Han ska egentligen vara med på kurs för Hinni hela helgen men jag låter han vara hemma. Vågar inte riskera så jag kommer ge honom sin vila nu fast den kommer bara vara i 4 veckor eftersom han vilade med sina ston i sommar.
Sedan blir det mycket lugn igångsättning kring jul m styrka och grundträning: dvs. lydnad och lång och låg i hans fall =D

Ska på återbesök med honom till Enar på vaggerydshästklinik i morgon.. Han har inte feber, inte svullen men markerar i skritten samt öm på en punkt. =S

Greifi ska också med fast han ska till Florian som ska utreda hur vi ska gå vidare med hans lungor. Jag har gett Greifi många försök och chanser att fungera som tävlingshäst men det slutar med hosta och nedsatt ork varje gång.. Han fungerar med lätt ridning utan jobbiga ansträngningar, dvs. turer i skogen eller lätt LÄTTA pass på banan i form av 10-15min.
Kommer inte avliva honom förän gnistan i hans ögon slocknar. Än lyser den starkt!!
Men han ska få ha ett liv utan smärta. Han ska vara min älskade Greifi och massor med pyssel och lugna turer i skog och mark. Han måste få känna sig älskad och få arbeta. Han älskar att arbeta och vara till lags, får han inte det är jag rädd att gnistan slocknar..

Det blir mitt nya stjärnskott Garri som får hänga med till Hinni. Spännande och så lärorikt för mig att få träna för Hinni med flera olika hästar!

Nu ligger jag däremot med feber frossa och öronvärk.. Suck. Ska sova vidare och hoppas jag kan bota det med sömn.. Har inte tid eller lust att vara sjuk nu.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0