Söndagen den 14/12 - 2008 Lag SM Styrkelyft

kl. 18.00

Igår var en låååång dag.

Från fredag till lördag sov jag 4 timmar, pga att jag var nervös. Och då blir jag inte trött.. Så jag låg onödigt länge framför tv'n fastän jag vet att om jag bara släcker lampan och blundar så somnar jag på 10minuter.

Klockan ringde lördag morgon kl. 05.20 och det var dags att gå upp. Fodra hästarna och rasta hundarna. Sedan åkte jag och pappa till Jkpg och hämtade Daniel och en kille som heter Adam. Tillsammans (pappa körde vi andra sov...hehe) åkte vi de 28 milen till en satd som heter Köping för att tävla Styrkelyft i Lag SM.
Jsk bestod av ett herrlag: Marcus, Daniel, Bernard, Damir och Anders. Reserv: Adam.
Damlaget: Jag, Carina och Titti. Reserv: Erika. Det var fyra lag i från herrarna som skulle mötas och fyra lag ifrån damsidan som skulle mötas.

Hos damerna var det en jämn och tuff kamp men som sedan gick från klarhet till klarhet: JSK DAMER ÄR ÅTER IGEN SVENSKA MÄSTARE FÖR ANDRA ÅRET I RAD!!!!!!
Sådan glädje spred sig bland Jsk:arna och vi i laget kunde inte mer än le.. och vi log och log! Glädjen försvann aldrig. Vi var bäst, igen!

Herrarna hade också ett guld att försvara men i första momentet knäböj så strulade det sig för en av lyftarna och de var borta från kampen. De kunde knipa bronset, markspecialisterna (däribland Daniel) k'ämpade in i det sista men fick idag se sig besegrade.

Tävlingarna höll på från 13-19 och sedan var det bankett och vi åkte därifrån kl. dryga 22. Jag och Adam delade på resan hem medan pappa vilade i baksätet. Han hade knappt fått någon sömn från i torsdags, nattjobbare som han är. Och han hade slitit hårt på tävlingen för att matcha mig och sedan plocka vikter. Av och på...flera flera tusen kilo. Vad skulle jag göra utan pappa? Ärligt talat: Jag vet inte! I allt ställer han upp och hjälper mig. I vått och torrt. Sedan har vi mycket roligt tillsammans. jämt!

Hemma var vi kl. 02.20 och jag somnade så fort huvudet låg på kudden......RIIIIIINNNNNGGGGGG!!!!!!....
Yr vaken Anna reser på sig och svarar i telefonen: A det är Anna. Halåååå?? H-h-allååå??? Öhh--- tittar på telefonen.. Aha ALARMET. Klockan var 8 och dags att stiga upp... Jag trodde fortfarande klockan var runt halv 3 snåret... SUCK.

Aja, något roligt väntade ju iaf! Casper date skulle komma! En tik från Karlskrona som skulle paras med honom. Casper skötte sig fint och uppvaktade vackert. På en 30 minuter var det klart. Jätte trevlig ägare och kompis som var med och det ska bli sååå spännande att följa dessa valpar för tiken var så härlig.. Men jag ska nog inte åka och hälsa på dem förän de är en sisådär 6 månader, fula och gängliga och redan iväg skickade till nya hem. Risken är nog stor att jag annars står där med en valp.

Sedan red jag en unghäst, slängde i mig ett par kex och åkte och höll kurs, köpte kina mat, åt, duschade och nu sitter jag här med ögonlock tunga som bly...

Nu blir det bingen.

Ha det gott!

Kram Anna

Kommentarer
Postat av: Lina

En gång till: GRATTIS! Du är helt otrolig!



Och vilken pappa och pojkvän du har! Jag vet vad de betyder för dig!



Kram!

2008-12-14 @ 20:19:17
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Postat av: Lina igen

Och du...helt rätt!



Skall du kika på de valparna skall ni nog tänkt igenom ett valpköp innan och kommit fram till att ni SKALL ha en valp. Måste vara totalt livsfarligt att titta på valpar som en egen älskad hund är pappa till!



2008-12-14 @ 20:21:34
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Postat av: victoria ahlgren

Att du orkar jag är imponerad av din energi God Jul på dig kram

2008-12-14 @ 20:54:42
Postat av: Ninni

GRATTIS!!!!!!

2008-12-17 @ 17:58:32
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack för alla gratulationer. Pappa var så lycklig och stolt att det glänste en tår i ögat på honom när vi förklarades segrare!



Kram Anna

2008-12-19 @ 00:13:36
Postat av: Lina

Om man gjort något bra skall man vara stolt! Din pappa har all heder åt dina framgångar! Kram!

2008-12-20 @ 20:42:18
URL: http://linahallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0