Tisdagen den 17/11-09

Hej!!

Denna veckan är det förmiddags skift som gäller.
Så jag tog lite bilder på mitt jobb och tänkte visa hur jag har det och hur det går till!


Nedan: Här ser ni 1 vagn av 4 st. Dessa åker ut från bufferten automatiskt när roboten har sänkt ner en skena som är färdig behandlad och detaljerna skall packas ned om de godkäns. Sedan hänger man upp de "råa" obehandlade produlterna. Skickar in vagnen och väntar på att roboten kommer och hämtar och lämnar en ny!Nedan: Här är bufferten. 1/3 del av den iaf! Bakom skynket som hänger högst upp i bilden så är det en gång man kan gå på och då är man ovanför robotarna ifall något ska lagas.
Nedan: Här är förbehandlings sidan. Bl.a avfettning och ets. Samt en massa sköljar. 1-3:ans robot jobbar här. De sänker skenorna i karen enligt inställda program från datorn som vi sköter på golvet.Nedan: På denna sidan så händer det grejor. Koppar behandling, Nickel och tenn behandling och massa sköljar! Här jobbar 4-8:ans robot. Totalt har vi 8 robotar. Där 1:an har hand om bufferten samt första förbehandlingen och de andra är utspridda med div. uppgifter.Nedan: Här håller 1:an på att sänka i bufferten!
Ja de va lite... Naturligtvis finns de mycket mer, men ni fick en inblick iaf!

Blev färdig tidigt i stallet idag. förstår inte hur... Har mockat, vattnat, gjort i ordning hö och fodrat, tagit in unghästarna och ridit två hästar... Gick på 3 timmar idag! Skönt det ibland!

Så.... nu ska jag spela x-box. Daniel har byggt en ställning till sin ratt och pedaler.. Måste ju pröva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0