2012.01.03Egentligen har jag inte jätte mycket att rapportera om idag. Glömde ju av att säga att jag legat med feber sedan lördags eftermiddag. Först idag som jag någorlunda är tillbaka i vardagen igen.

Pappa var gullig och tog morgonen åt mig.
Efter middagen så longerade jag alla hästar som är i träning, utom Jarpskjóna som antagligen blivit av med ena framskon pga all lera i hagen vid mat ställena.. Köpte ny sko och snö sula (HAHA SNÖ SULA!!! Har ni hört nått så dumt! Det är ju INGEN SNÖ HAHAHAHA GRRRRRRRR!!!!!) i fredags och skulle slå på den i söndags men så vart jag ju sjuk så då sprack det! Men imorgon då är allt som vanligt.

Daniel hjälpte mig att köra hö när han kom hem från jobbet. Valde att ställa en bal inne i sto/föl flocken även fast det är lite väl blött å tråkigt för dem att äta på den efter ett par dagar. Men de behöver mat konstant eftersom det är föl och unghästar som växer och sedan dräktiga digivande ston. Vi får hålla ett öga på balen å att de äter av den. Den var torr och fin nu i alla fall ;)

Daniel önskade snickerskaka häromdagen så det "bakade" vi idag. MUMS! Sedan blev det lite Solsidan som vi tycker är fantastiskt bra! Den skådespelar kombinationen, jag menar, kan det bli mycket bättre!?

Godnatt å tack för idag!
Kram Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0